The Beatles, cu OSB

Muzica memorabilă a legendelor de la The Beatles a fost reorchestrată și interpretată în manieră clasică. Alături de Orchestra Simfonică București, au participat un percuționist și un cor format din 15 voci. Două genuri de muzică, aparent diferite, s-au  îmbinat armonios într-o prestație extraordinară, plină de virtuozitate, care s-au adresat atât fanilor rockului clasic, cât și simpatizanților muzicii clasice.

Alături de instrumente precum vioara, oboiul, flautul și alte elemente specifice orchestrei, spectatorii au luat parte la o călătorie deosebită prin discografia The Beatles. Piese de referință precum „Let it be”, „Hey Jude” sau „Yesterday” s-au redescoperit publicului sub un aspect grandios, interpretarea fiind melodioasă, dar plină de energie.

Acesta a fost primul eveniment dintr-o serie prin care se dorește readucerea la viață a unor monștri sacri ai muzicii, într-o formă distinsă, formidabilă, așa cum merită aceste nume mari care au influențat destinul muzicii așa cum o cunoaștem astăzi.

“The Beatles interpreted by Orchestra Simfonică București” – un spectacol fabulos cu o producție fără precedent.

Written By: Orchestra Simfonică București

No Comments

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.