Seara italiană

Vino să descoperi Stagiunea #SalutCULTURA!, muzica, o formă excelentă de a petrece o seară plăcută de sâmbătă și, de ce nu, hai să faci și tu primii pași în lumea cu adevărat fascinantă a muzicii, alături de Orchestra Simfonică București! Seara italiană!

Cu Orchestra Simfonica Bucuresti – Bucharest Symphony Orchestra și dirijorul Jin Wang, călătoria unică în lumea minunată a muzicii continuă cu o atmosferă cu adevărat caldă, tipic napoletană: o oază de muzică italiană și bună dispoziție! Pasiunea pentru muzică și interpretarea artiștilor se vor îmbina într-o armonie perfectă și în care melomanii de toate vârstele sunt așteptați să descopere muzica italiană.

Soprana Oana Maria Serban și tenorul Andrei Lazar vor interpreta o selecție specială de uverturi precum Forța Destinului și Coțofana Hoață, arii de Puccini și Verdi și canzonete celebre, precum Torna a Surriento și O Sole Mio, și celebra piesă “Con Te Partiro”, de Francesco Sartori.

Concertul “Seara Italiană” va avea loc la Sala CinemaPRO din București, Sâmbătă, 23 iunie 2018, între orele 19:00 – 21:00!

Parteneri: Primaria Sectorului 6 / Centrul Cultural European Sector 6, UCIMR, Ponsa, Texcargo, EVconnect.ro – Prima rețea natională de încărcare pentru vehicule electrice
Parteneri media: Radio Clasic, Media Advertising

Written By: Orchestra Simfonică București

No Comments

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.