Rock the Opera

Details

Time: decembrie 02, 2019 20:00
Location: Sala Palatului, Strada Ion Campineanu, Nr.28, Bucuresti, Romania
Event Type: Crossover Concert, Family Concert
Organized By: Rock the Opera
buy tickets

About Tour

Rock the Opera

Rock the Opera

Spectacolul fascinant rock simfonic: Rock the Opera care surprinde fanii rock în toată Europa, vine pentru prima dată în România!
Special guest: Joe Lynn Turner (Deep Purple, Rainbow)

Dirijorul german și specialistul în rock simfonic, Friedemann Riehle a creat acest program spectaculos pentru debutul său la Opera de Stat din Viena (numele Rock the Opera se referă la această clădire minunată). Astfel, Rock the Opera a adus energia și orchestrațiile sale minunate în toată Europa, în peste 50 de locatii prestigioase.

Fii pregătit să fi uimit de sunetul maiestuos al unei orchestre uriașe ce reunește Orchestra Simfonică București și Filarmonica din Praga, combinat cu cei mai buni muzicieni rock, cele mai uimitoare voci și Joe Lynn Turner, legendara voce rock clasică și fostul vocalist al Deep Purple și Rainbow. Acest ansamblu uriaș va crea această punte unică între lumea clasică și o lume plină de Rock.

Cele mai mari hituri rock clasice de la Queen, Deep Purple, Pink Floyd, Led Zeppelin, AC / DC, U2 îți vor fi prezentate într-un mod în care nu le-ai mai auzit până acum, cu energia și respectul pentru melodiile originale și cu sunetul inovator care va imbunatatii si mai mult aceste piese clasice.

Hai să aducem cele mai mari melodii rock la Sala Palatului din București Rock the Opera – Sunetul real al Rock-ului.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara