Femeia, eterna poveste [AMANAT]

Orchestra Simfonică București - Femeia, eterna poveste

Details

Time: martie 10, 2020 19:00
Location: Cinema Pro, Str Ion Ghica 1-3, Bucharest, Romania
Event Type: Concert, Family Concert, Stagiunea SalutCULTURA!
Organized By: Philson Group SRL
buy tickets

About Tour

Orchestra Simfonică București - Femeia, eterna poveste

Orchestra Simfonică București – Femeia, eterna poveste

[CONCERT AMÂNAT]

Că urmare a deciziei Primăria Municipiului Bucureşti de suspendare a evenimentelor și concertele Orchestrei Simfonice București din luna MARTIE se vor reprograma la o dată ulterioară, atunci când restricția va înceta.
Ne-am fi dorit să vă revedem, probabil în aceeași măsură precum și dumneavoastră pe noi 🤗. Vă mulțumim pentru că ați achiziționat biletele, acestea nu expiră 🙂, fiind valabile pentru data în care se concertele se vor reprograma. Totuși, pentru aceia dintre dumneavoastră care doresc returnarea biletelor, vă rugăm să ne scrieți în privat.

——-

În luna martie, Stagiunea Orchestrei Simfonice București SalutCULTURA,  continuă cu “Femeia, eterna poveste”, un concert dedicat tuturor doamnelor și domnișoarelor! 

Alături de dirijorul Andrei Tudor interpretează cunoscuți artiști ai scenelor din  România, precum: Călin Geambașu, Mihai Băjinaru, Andrei Bănuță și formația Supermarket. 

Vor putea fi ascultate unele dintre cele mai frumoase cântece de dragoste atât din muzica ușoară românească, dar și cea internațională. ”Salut d’Amour”, celebrul vals al lui Dmitri Schostakovich, tangoul lui Carlos Gardel, ”Por una cabeza”, sunt doar câteva dintre mărțișoare muzicale care vor încânta publicul prin interpretarea de excepție a invitaților Orchestrei Simfonice București:  ”Tu ești primăvara mea”, ”Besame mucho” , ”Dragostea e tot ce rămâne”, ”Copacul”, ” La fel ca-n prima zi”, ”Historia de un amor”, ”Cât de frumoasă ești”, ”Dau viața mea pentru o iubire” și multe altele.

Concertul “Femeia, eterna poveste” va avea loc la Sala Cinema PRO din București între orele 19:00-21:00.

În pauza concertului, partenerul oficial al Orchestrei Simfonice București – Gramofon Wine vă invită să degustați celebrele vinuri din colecție.

Așa cum te-ai obișnuit, vei putea să participi la tombolă putând câștiga unul din premiile puse în joc de partenerii noștri, E-BODA. Vei putea primi chiar și tu un premiu. Pasiunea pentru muzică și interpretarea Orchestrei Simfonice București se vor îmbina într-o armonie perfectă, la care ești invitat să participi.

Vino să descoperi Stagiunea #SalutCULTURA!, muzica, o formă excelentă de a petrece o seară plăcută de sâmbătă și, de ce nu, hai să faci și tu primii pași în lumea cu adevărat fascinantă a muzicii, alături de Orchestra Simfonică București!

Parteneri: Universitatea Politehnică București, UCIMR, Ponsa, Texcargo, EVconnect.ro

Parteneri media: Radio Europa FM, Librăriile Cărturești, Media Advertising

Bilete online pe

Fondată în anul 2007, Orchestra Simfonică București este un ansamblu muzical românesc de prim rang. A fost înființată de trei tineri muzicieni ambițioși, reunind în componența sa cei mai valoroși artiști instrumentiști din România. Din dorinta de a oferi iubitorilor de muzica posibilitatea de a intra in contact cu muzica de calitate, Orchestra Simfonică București a dezvoltat concepte muzicale originale si novatoare, transpuse pe scena stagiunii anuale SalutCULTURA!.

Misiunea Orchestrei Simfonice Bucuresti este promovarea excelenței în muzică si atragerea tinerilor către sălile de concert.

Biletele pot fi achizitionate la magazinul Muzica și online pe https://bilete.ro, https://iabilet.ro, https://entertix.ro, https://eventim.ro precum și în rețelele magazinelor partenere.