España, ¡Olé!

Details

Time: septembrie 22, 2018 19:00
Location: CinemaPRO, Strada Ion Ghica 1-3, Bucuresti
Event Type: Classics Crossover, Concert, Crossover Concert, Family Concert
Organized By: PHILSON GROUP SRL
buy tickets

About Tour

Un eveniment sub Înaltul Patronaj al Embajada de España en Bucarest, cu sprijinul Instituto Cervantes de Bucarest

Orchestra Simfonică București – Bucharest Symphony Orchestra  și dirijorul spaniol Vicente Martínez Alpuente, vă invită la concertul España, ¡Olé!

Ai șansa să asculți muzica spaniolă care fascinează întreg mapamondul, să participi la tombola și poti câștiga unul din premiile puse în joc de partenerii noștri, E-BODA.

Unul dintre premiile oferite va fi cel al melomanului fidel. Călătoria în lumea fascinantă a muzicii continuă cu atmosfera tipică unei serate spaniole, unde, cu această ocazie vei respira și vei trăi poate cel mai frumos concert de chitară, cele mai frumoase uverturi, intermezzo-uri din celebrele zarzuele ! Vei putea primi chiar și tu un premiu. Pasiunea pentru muzică și interpretarea Orchestrei Simfonice București se vor îmbina într-o armonie perfectă și la care ești invitat să participi.

În program: Manuel de Falla – La vida breve, Joaquín Rodrigo – Concierto de Aranjuez – Solist Stan Zamfirescu, uverturi, dansuri și intermezzo-uri de Ruperto ChapíGerónimo GiménezAmadeo Vives, Soutullo y Vert, Pablo Luna, Amadeo VivesFederico Chueca.

España, ¡Olé! va avea loc la Sala CinemaPRO din București, Sâmbătă, 22 septembrie 2018, între orele 19:00 – 21:00!

Vino să descoperi Stagiunea #SalutCULTURA!, muzica, o formă excelentă de a petrece o seară plăcută de sâmbătă și, de ce nu, hai să faci și tu primii pași în lumea cu adevărat fascinantă a muzicii, alături de Orchestra Simfonică București!

Parteneri: Primaria Sectorului 6 / Centrul Cultural European Sector 6UCIMR, E-Boda, Ponsa, Texcargo, EVconnect.ro – Prima rețea natională de încărcare pentru vehicule electrice
Parteneri media: Radio ClasicMedia Advertising