Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home2/osborgro/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Disney In Concert, Magical Music From The Movies - Orchestra Simfonica Bucuresti - Bucharest Symphony Orchestra
Orchestra Simfonica Bucuresti - Bucharest Symphony Orchestra/Disney In Concert, Magical Music From The Movies

Disney In Concert, Magical Music From The Movies

Orchestra Simfonica Bucuresti - Disney In Concert, Magical Music From The Movies

Details

Time: februarie 07, 2020 19:00
Location: Circul Metropolitan, Bucharest, Romania
Event Type: Concert, Family Concert, Film în concert
Organized By: World Arts Production
buy tickets

About Tour

Orchestra Simfonica Bucuresti - Disney In Concert, Magical Music From The Movies

Orchestra Simfonica Bucuresti – Disney In Concert, Magical Music From The Movies

Pe 7 şi 8 februarie, la Circul Metropolitan din Bucureşti, World Arts Production prezintă publicului producţia DISNEY IN CONCERT, MAGICAL MUSIC FROM THE MOVIES. Din distribuţia spectacolului fac parte personalităţi ale scenei româneşti precum Felicia Filip.

În cadrul evenimentului, care se bucură de o regie specială (zboruri, efecte speciale, lumini performante, proiecții inedite), spectatorii se vor putea bucura de întâlnirea cu muzica celebră a desenelor animate și a filmelor simbol pentru generații întregi – LION KING, MARY POPPINS, ALADDIN, FROZEN, CARTEA JIUNGLEI, FRUMOASA ȘI BESTIA, COCOȘATUL DIN NOTRE DAME, PIRAȚII DIN CARAIBE și MICA SIRENĂ.

Disney in Concert, Magical Music From The Movies va aduce la București muzica faimoasă a copilăriei interpretată de una dintre cele mai de succes orchestre ale capitalei, Orchestra Simfonică București dirijată de Alexandru Ilie și întregită cu imagini din filmele consacrate. Acestea vor fi prezentate la dimensiuni impresionante, de sute de metri, însoțite de efecte speciale spectaculoase, produse de peste 80 de dispozitive performante și un ecran de proiecție de 360 de grade.

Evenimentul va fi desăvârșit de unele dintre cele mai bune voci ale momentului, precum și de momente coregrafice uimitoare. Organizatorii anunță întâlnirea cu artiști precum Felicia Filip, Sanda Ladoși, Oana Șerban, Andreea Iftimescu, Andrei Mihalcea, Radu Ion, Bogdan Podlovski, Daniela Cârstea și Andrei Petre. Regia producției Disney in Concert – Magical Music From The Movies 2020 este semnată de Emil Pantelimon, iar coregrafia de către Andreea Soare.

Cel mai important concert al acestui început de an, din capitală, Disney in Concert, Magical Music From The Movies se adresează tuturor iubitorilor muzicii, artelor spectacolului și, mai ales, celor care vor să retrăiască atmosfera magică a universului Disney. Vârsta minimă recomandată pentru spectacol este de 3 ani.