Filmele Disney au cucerit o lume intrega atat prin desenele elaborate si povestile pline de farmec, cat si prin coloana sonora complexa. Ati avut ocazia sa vedeti in salile de cinema de nenumarate ori cum aceste trei elemente se imbina pentru a crea filme care cuceresc la nesfarsit o lume intreaga. De data aceasta, Disney suprinde cu un concept nou care va va aduce si mai aproape de poveste. Daca pana acum ati avut ocazia sa vedeti „Regatul de gheata” la cinema, noi va invitam pe 27 Mai 2017 sa revedeti filmul la… Sala Palatului! Dar nu oricum, nu numai ca la cinema, doar cu proiectia integrala, ci si cu trairile si subtilitatile inegalabile oferite de muzica live.

„Disney creează vise și exemple, iar muzica susține întregul proces creativ al acestui univers. Este o încântare să duci mai departe poveștile care au fascinat o lume întreagă și să dai, la rândul tău, rod unui vis. Suntem onorați să facem parte din acest proiect pentru a doua oară și să dăm viața filmului Disney conform partiturilor originale venite direct de la studiouri,” a declarat Cătălin Oprițoiu, fondator al Orchestrei Simfonice București.

Orchestra Simfonică București, împreună cu Paula Seling și Dalma, pășește pentru a doua oară în lumea magică Disney, de data aceasta în cadrul unui spectacol bazat pe cel mai iubit desen animat, „Frozen”. Lor li se alătură în aventură GEØRGE, artistul cu o versatilitate ce îi va permite să interpreteze trei personaje. De asemenea, pentru că “Frozen” este un film cu o coloană sonoră desăvârșită, pe scenă va urca și Corul Accoustic, care va da voce simpaticilor troli pețitori, dar și pieselor compuse pentru cor.

Personajele iubite din „Frozen” coboara de pe marile ecrane pentru a interpreta live toate melodiile adorate de catre cei mici si cei mari. Astfel va veti intalni cu Elsa si cu Ana, Hans si Kristoff si, bineinteles, Olaf si Sven, nu doar in filmul care va rula integral pe ecranul montat special la Sala Palatului pentru acest eveniment, ci si pe scena. Cu participarea orchestrei si corului, intreaga coloana sonora a filmului va fi reprodusa integral, fiecare melodie si fiecare nota muzicala compusa pentru film vor crea o atmosfera unica, o experienta de neuitat pe care numai un astfel de eveniment o poate aduce.

Pe 27 Mai vara ce urmeaza sa inceapa este inghetata, iar Sala Palatului se va transforma intr-un regat de gheata. Alaturi de solisti, orchestra si cor, va invitam, copii si adulti, sa plecati intr-o aventura de neuitat pentru a aduce vara inapoi.

Filmul „Regatul de gheata” va rula dublat in limba romana, pastrand dialogurile originale. Toate melodiile vor fi interpretate, de asemenea, in limba romana

Biletele disponibile online pe www.eventim.ro si in toata reteaua Eventim. Copiii sub 12 ani beneficiaza de 20% reducere din preturile pentru adulti, pentru fiecare categorie de pret, incluzand VIP. Biletele pot fi achizitionate cu preturi incepand de la 56 lei!

Evenimentul „Disney in Concert: Frozen” este un concept Disney si o productie realizata sub licenta Disney.

Share

%d bloggers like this: