https://www.bilete.ro/concertul-traditional-de-anul-nou/

București, un oraș viu cu o tradiție culturală bogată și cu care ne mândrim, este gazda a numeroase și renumite festivaluri, concerte și spectacole. Sambata, 30 decembrie 2017, Orchestra Simfonica Bucuresti va invita la Concertul Traditional de Anul Nou. Aflat la cea de a cincea editie, concertul extraordinar va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti, incepand cu ora 19.00.

Orchestra Simfonica Bucuresti, dirijorul Jin Wang si regizorul artistic Alice Barb va invita sa luati parte la o seara memorabila in care veti avea ocazia sa ascultati in exclusivitate muzica clasica de cea mai buna calitate, alaturi de multe alte surprize. Programul cuprinde o selectie speciala de piese celebre din muzica clasica si muzica de film.

Fondata in anul 2007, Orchestra Simfonica Bucuresti este un ansamblu muzical romanesc de prim rang. A fost infiintata de trei tineri muzicieni ambitiosi, reunind in componenta sa cei mai valorosi artisti instrumentisti din Romania. Din dorinta de a oferi iubitorilor de muzica posibilitatea de a intra in contact cu muzica de calitate, Orchestra Simfonica Bucuresti a dezvoltat concepte muzicale originale si novatoare, transpuse pe scena stagiunii anuale Salut CULTURA!.

Misiunea Orchestrei Simfonice Bucuresti este promovarea excelentei in muzica si atragerea tinerilor catre salile de concert.

Preturi bilete

Categoria VIP – 250 lei – 622 locuri
Categoria 1 – 200 lei – 834 locuri
Categoria 2 – 170 lei – 706 locuri
Categoria 3 – 150 lei – 394 locuri
Categoria 4 – 100 lei – 783 locuri
Categoria 5 – 65 lei – 421 locuri

Parteneri media: EuropaFM, Adevărul, Dilema Veche, MediaAdvertising

Parteneri: Banca Transilvania, PONSA, Texcargo, EVconnect.ro

[OFICIAL] ORCHESTRA SIMFONICA BUCURESTI
 – CONCERT TRADIȚIONAL DE ANUL NOU 2015
https://www.youtube.com/watch?v=Jt8myong74o

Pentru mai multe informatii despre Orchestra Simfonica Bucuresti, accesati https://fb.com/bucharest.symphony.orchestra și https://osb.org.ro.

Pentru detalii
Tel: (+4)0723-958111
Email: [email protected]

Biletele pot fi achizitionate la casieria Salii Palatului si online pe https://bilete.ro, https://mystage.ro, http://livetickets.ro si in reteaua magazinelor partenere bilete.ro.

Share

%d bloggers like this: