Orchestra Simfonica Bucuresti - Bucharest Symphony Orchestra/Concertul Tradițional de Anul Nou 2020

Concertul Tradițional de Anul Nou 2020

Concertul Tradițional de Anul Nou 2020

Details

Time: decembrie 30, 2019 19:00
Location: Sala Palatului, Bucuresti, Romania
Event Type: Concert, Crossover Concert, Family Concert, Stagiunea SalutCULTURA!
Organized By: Philson Group SRL
buy tickets

About Tour

Concertul Tradițional de Anul Nou 2020

Concertul Tradițional de Anul Nou 2020

Cel mai îndrăgit eveniment al Orchestrei Simfonice București, Concertul Tradițional de Anul Nou 2020, a ajuns la cea de-a VII-a ediție. În cadrul unui nou concert din Stagiunea SalutCULTURA! care poate fi considerat mai degrabă un spectacol eveniment, Orchestra Simfonică Bucureşti și dirijorul Nicolae Moldoveanu vă invită să luați parte la o seară memorabilă în care veți avea ocazia să ascultați în exclusivitate muzică clasică de cea mai buna calitate, alături de multe alte surprize.

Invitatul special al acestui eveniment este Linda Teodosiu.

În încheierea celei de-a doua ediții ale Stagiunii SalutCULTURA, o serie de 12 concerte și evenimente culturale susținute la Sala CinemaPRO, Orchestra Simfonică București revine pe scena Sălii Palatului. Luni, 30 decembrie 2019, concertul extraordinar va avea loc începând cu ora 19.00.

Numită în presa de specialitate drept “o capsulă de forță si pasiune”, Orchestra Simfonică București va interpreta o selecție specială de piese celebre din muzica clasică.

Se reunesc, astfel, pe aceeaşi scenă unii dintre cei mai buni şi talentaţi artiști care, indiferent pe câte continente au cântat şi vor mai cânta, vor avea întotdeauna bucuria de a se reuni pentru a împărtăși bucuria muzicii.

Fondată în anul 2007, Orchestra Simfonică București este un ansamblu muzical românesc de prim rang. A fost înființată de trei tineri muzicieni ambițioși, reunind în componența sa cei mai valoroși artiști instrumentiști din România. Din dorinta de a oferi iubitorilor de muzica posibilitatea de a intra in contact cu muzica de calitate, Orchestra Simfonică București a dezvoltat concepte muzicale originale si novatoare, transpuse pe scena stagiunii anuale Salut CULTURA!.

Misiunea Orchestrei Simfonice Bucuresti este promovarea excelenței în muzică si atragerea tinerilor către sălile de concert.

Bilete online

  • VIP 250,00 lei
  • Categoria I – 200,00 lei
  • Categoria II – 150,00 lei
  • Categoria III – 100,00 lei
  • Categoria IV – 60,00 lei

Biletele pot fi achizitionate la casieria Sălii Palatului și online pe https://entertix.ro, https://iabilet.ro, https://bilete.ro, https://eventim.ro și în retelele magazinelor partenere.

Parteneri: PONSA, Texcargo, EVconnect.ro
Pentru mai multe informatii despre Orchestra Simfonică București, accesati
https://fb.com/bucharest.symphony.orchestra și https://osb.org.ro.

Pentru detalii
Tel: (+4)0723958111
Email: [email protected]