Orchestra Simfonica Bucuresti - Bucharest Symphony Orchestra/Concertul Tradițional de Anul Nou (2019)

Concertul Tradițional de Anul Nou (2019)

Concertul Tradițional de Anul Nou (2019)

Details

Time: decembrie 30, 2018 19:00
Location: Sala Palatului, Bucuresti
Event Type: Classics Crossover, Concert, Crossover Concert, Family Concert
Organized By: Philson Group SRL
buy tickets

About Tour

Cel mai îndrăgit eveniment al Orchestrei Simfonice București, Concertul Tradițional de Anul Nou, aniversează cea de-a VI-a ediție. Orchestra Simfonică Bucureşti și dirijorul Nicolae Moldoveanu vă invită să luați parte la o seară memorabilă, un spectacol eveniment în care veți avea ocazia să ascultați cele mei frumoase valsuri, alături de multe alte surprize muzicale în prima parte și, în premieră, experiența “Electronic Symphony” în partea a doua. Concertul extraordinar va avea loc Duminică, 30 decembrie 2018, începând cu ora 19.00.

În continuarea tradiției, Orchestra Simfonică București prezintă surpriza ediției a VI-a: invitatul special Edward Maya, primul artist român ce deține un Billboard Music Award in SUA. Edward Maya este primul autor și interpret român ce a deținut poziția întâi la categoria Dance Airplay cu single-ul “Stereo Love” în ediția Billboard 2011, singurul hit românesc din istoria competiției.

Orchestra Simfonica București și Edward Maya vor prezenta în partea a doua a Concertului Tradițional de Anul Nou, în exclusivitate pentru publicul românesc, conceptul “Electronic Symphony”, un spectacol original în care un triplu artist DJ/interpret/compozitor, o orchestră simfonică și soliștii lor vor reuni instrumente tradiționale românești, influențe din folclorul românesc, muzică de film, muzică electronică, lumini si grafică special concepute pentru un show unic și inedit.

Concertul Tradițional de Anul Nou (2019)

Concertul Tradițional de Anul Nou (2019)

Se reunesc, astfel, pe aceeaşi scenă unii dintre cei mai buni şi talentaţi artiști care, indiferent pe câte continente au cântat şi vor mai cânta, vor avea întotdeauna bucuria de a se reuni pentru a împărtăși bucuria muzicii.

Fondată în anul 2007, Orchestra Simfonică București este un ansamblu muzical românesc de prim rang. A fost înființată de trei tineri muzicieni ambițioși, reunind în componența sa cei mai valoroși artiști instrumentiști din România. Din dorinta de a oferi iubitorilor de muzica posibilitatea de a intra în contact cu muzica de calitate, Orchestra Simfonică București a dezvoltat concepte muzicale originale si novatoare, transpuse pe scena stagiunii anuale SalutCULTURA!.

Misiunea Orchestrei Simfonice Bucuresti este promovarea excelenței în muzică si atragerea tinerilor către sălile de concert.

Bilete

  • Categoria VIP – 250 lei
  • Categoria 1 – 200 lei
  • Categoria 2 – 150 lei
  • Categoria 3 – 100 lei
  • Categoria 4 – 60 lei

Biletele pot fi achizitionate la casieria Sălii Palatului si online pe https://iabilet.ro, https://entertix.rohttp://bilete.ro, https://eventim.ro si in retelele magazinelor partenere.

Parteneri: Primăria Sectorului 6, Centrul Cultural European Sector 6, PONSA, Texcargo, Therme București, EVconnect.ro
Parteneri media: Antena 3, Librăriile Cărturești, Radio Clasic, Media Advertising
Pentru mai multe informatii despre Orchestra Simfonica Bucuresti, accesati https://fb.com/bucharest.symphony.orchestra și https://osb.org.ro.

Pentru detalii
Tel: (+4)0723958111
Email: [email protected]