ORCHESTRA SIMFONICĂ BUCUREȘTI

Din 1997

Orchestra orașului tău

Instagram

Orchestra Simfonica Bucuresti - Bucharest Symphony Orchestra/Concertul Tradițional de Anul Nou (2019)

Concertul Tradițional de Anul Nou (2019)

Concertul Tradițional de Anul Nou (2019)

Details

Time: decembrie 30, 2018 19:00
Location: Sala Palatului, Bucuresti
Event Type: Classics Crossover, Concert, Crossover Concert, Family Concert
Organized By: Philson Group SRL
buy tickets

About Tour

Cel mai îndrăgit eveniment al Orchestrei Simfonice București, Concertul Tradițional de Anul Nou, aniversează cea de-a VI-a ediție. În cadrul concertului de sfârșit al Stagiunii SalutCULTURA! 2018, Orchestra Simfonică Bucureşti, vă invită să luați parte la o seară memorabilă, un spectacol eveniment în care veți avea ocazia să ascultați în exclusivitate muzică clasică de cea mai buna calitate, alături de multe alte surprize.

Concertul Tradițional de Anul Nou (2019)

Concertul Tradițional de Anul Nou (2019)

În încheierea primei ediții ale Stagiunii SalutCULTURA, o serie de 12 concerte și evenimente culturale susținute la Sala CinemaPRO, Orchestra Simfonică București revine pe scena Sălii Palatului. Luni, 30 decembrie 2018, concertul extraordinar va avea loc începând cu ora 19.00.

Numită în presa de specialitate drept “o capsulă de forță si pasiune”, Orchestra Simfonică București va interpreta o selecție specială de piese celebre din muzica clasică.

Se reunesc, astfel, pe aceeaşi scenă unii dintre cei mai buni şi talentaţi artiști care, indiferent pe câte continente au cântat şi vor mai cânta, vor avea întotdeauna bucuria de a se reuni pentru a împărtăși bucuria muzicii.

Fondată în anul 2007, Orchestra Simfonică București este un ansamblu muzical românesc de prim rang. A fost înființată de trei tineri muzicieni ambițioși, reunind în componența sa cei mai valoroși artiști instrumentiști din România. Din dorinta de a oferi iubitorilor de muzica posibilitatea de a intra in contact cu muzica de calitate, Orchestra Simfonică București a dezvoltat concepte muzicale originale si novatoare, transpuse pe scena stagiunii anuale SalutCULTURA!.

Misiunea Orchestrei Simfonice Bucuresti este promovarea excelenței în muzică si atragerea tinerilor către sălile de concert.

Prețuri bilete – PRESALE

Categoria VIP – 125 lei – 622 locuri
Categoria 1 – 100 lei – 834 locuri
Categoria 2 – 75 lei – 706 locuri
Categoria 3 – 50 lei – 394 locuri
Categoria 4 – 30 lei – 783 locuri

Biletele pot fi achizitionate la casieria Sălii Palatului si online pe http://entertix.rohttps://iabilet.ro, http://bilete.ro, https://eventim.rosi in retelele magazinelor partenere.

Parteneri: Centrul Cultural European Sector 6, PONSA, Texcargo, EVconnect.ro
Parteneri media: Librăriile Cărturești, Radio Clasic, Media Advertising
Pentru mai multe informatii despre Orchestra Simfonica Bucuresti, accesati https://fb.com/bucharest.symphony.orchestra și https://osb.org.ro.

Pentru detalii
Tel: (+4)0723958111
Email: [email protected]