Vineri, 30 decembrie 2016, Orchestra Simfonica Bucuresti va invita la Concertul Traditional de Anul Nou. Aflat la cea de a patra editie, concertul extraordinar va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti, incepand cu ora 19.00.

Alaturi de dirijorul Jin Wang, Orchestra Simfonica Bucuresti va invita sa luati parte la o seara memorabila in care veti avea ocazia sa ascultati in exclusivitate muzica clasica de cea mai buna calitate. Programul cuprinde o selectie speciala de piese celebre din muzica clasica.

Fondata in anul 2007, Orchestra Simfonica Bucuresti este un ansamblu muzical romanesc de prim rang. A fost infiintata de trei tineri muzicieni ambitiosi, reunind in componenta sa cei mai valorosi artisti instrumentisti din Romania. Din dorinta de a oferi iubitorilor de muzica posibilitatea de a intra in contact cu muzica de calitate, Orchestra Simfonica Bucuresti a dezvoltat concepte muzicale originale si novatoare, transpuse pe scena stagiunii anuale Salut CULTURA!.

Misiunea Orchestrei Simfonice Bucuresti este promovarea excelentei in muzica si atragerea tinerilor catre salile de concert.

Parteneri media: EuropaFM, Realitatea TV, Adevărul, CasaLux, Femeia și National Geographic.
Parteneri: Banca Transilvania, PONSA, Texcargo, EVconnect.ro, Bucharest Center Apartments.

Preturi bilete Concertul Traditional de Anul Nou 2017

Elevii, studenții si pensionarii beneficiază de 20% reducere.

  • 200.00 RON
  • 170.00 RON
  • 150.00 RON
  • 130.00 RON
  • 110.00 RON
  • 90.00 RON

Biletele pot fi achizitionate la casieria Salii Palatului, Casieria Teatrului National Bucuresti I.L. Caragiale, online pe http://www.eventim.ro si in reteaua magazielor partenere Eventim.

Pentru mai multe informatii despre Orchestra Simfonica Bucuresti, accesati https://fb.com/bucharest.symphony.orchestra.

Presă/Comunicare
Tel: (+4)0722-373 997
Email: [email protected]

[OFICIAL] ORCHESTRA SIMFONICA BUCURESTI – FLASH MOB AEROPORT
 OTOPENI 2013

[OFICIAL] ORCHESTRA SIMFONICA BUCURESTI
 – CONCERT TRADIȚIONAL DE ANUL NOU 2015

[OFICIAL] ORCHESTRA SIMFONICA BUCURESTI – FLASH MOB ZIUA EUROPEI 2014

Share

%d bloggers like this: