American Brass

Details

Time: august 20, 2019 19:00
Location: Str. Ion Ghica nr. 3, Sector 2, 030044 Bucharest, Romania
Event Type: Capodopere ale marilor compozitori, Classics Crossover, Family Concert, Stagiunea SalutCULTURA!
Organized By: Philson Group SRL
buy tickets

About Tour

American Brass

American Brass

Orchestra Simfonica Bucuresti – Bucharest Symphony Orchestra, Bucharest Music Institute și studenții Masterclass-ului de trombon și trompetă Fessler/Ganicenco vă invită la concertul “American Brass”!

Luni 19 August, Orchestra Simfonica Bucuresti si dirijorul Travis Jurgens, USA, vă invită la o seară de muzică americană alături de trombonistul principal al Orchestrei Simfonice din Cincinatti și al Cincinatti Pops, Cristian Ganicenco și Elisabeth Fessler, solista ansamblului Brass Harmony și profesoară la Trossingen. Concertul “American Brass” va avea loc la Sala CinemaPRO din București între orele 19:00 – 21:00.

Așa cum te-ai obișnuit, vei putea să participi la tombolă putând câștiga unul din premiile puse în joc de partenerii noștri, E-BODA. Vei putea primi chiar și tu un premiu. Pasiunea pentru muzică și interpretarea Orchestrei Simfonice București se vor îmbina într-o armonie perfectă, la care ești invitat să participi.

Elisabeth Fessler

Elisabeth Fessler a absolvit “Staatliche Hochschule für Musik”, Trossingen, specializându-se în interpretare artistică la trompetă alături de profesorul Wolfgang Guggenberger si în tehnici baroce pentru trompetă alături de profesorul Patrick Henrichs. In aceeasi perioadă, Elisabeth a studiat cu trompetisti renumiti, precum: Reinhold Friedrich, Gábor Tarkövi, Kristian Steenstrup, Klaus Schuhwerke si Frits Damrow. Eisabeth Fessler deține studii de educație muzicală si interpretare artistică în muzica de jazz.

In sezonul 2012/13, Elisabeth a cântat cu renumita  Filarmonică din Stuttgarter iar in sezonul 2013/14 cu Württembergische Philharmonie Reutlingen. In septembrie 2014, Elisabeth Fessler a câstigat audiția de admitere Ca membru permanent al renumitului cvintet de alamă, Harmonic Brass Quintet. Trompetistă si aranjor de partituri, Elisabeth Fessler interpretează peste 120 de concert anual, în întreaga lume. Cu Harmonic Brass a inregistrat CD-uri ce includ, printre altele, si compozitiile ei. Ca profesor, Elisabeth Fessler a predă în cadrul unei lungi serii de masterclass-uri organizate de universități din US, UK, Africa de Sud si Germania.
Din 2018, Elisabeth Fessler este profesor la Staatliche Hochschule für Musik Trossingen.

American Brass

American Brass

Cristian Ganicenco

Cristian Ganicenco a studiat si absolvit Academia Nationala de Muzica in Bucuresti, Carnegie Mellon University si Rutgers University din SUA.
In Statele Unite, a studiat cu Byron McCulloh, trombonist bass la Pittsburgh Symphony si Joseph Alessi, trombonist principal la New York Philharmonic.
In 1999, Cristian Ganicenco a câstigat auditia ca trombonist principal (solo trombon) la prestigioasa Cincinnati Symphony Orchestra, unde în 2003 a debutat ca solist cu Fantezia de Paul Creston.
“Beyond Oblivion”, (solo cd) s-a bucurat de succes atât în rândul criticilor, cât si al melomanior din lumea întreagă.
Ca solist si profesor, Cristian a sustinut concerte si a predat în cadrul masterclass-urilor organizate în universități din SUA, Europa si Asia.
Cristian Ganicenco foloseste exclusiv instrumente Edwards.

Vino să descoperi Stagiunea #SalutCULTURA!, muzica, o formă excelentă de a petrece o seară plăcută de sâmbătă și, de ce nu, hai să faci și tu primii pași în lumea cu adevărat fascinantă a muzicii, alături de Orchestra Simfonică București!

Parteneri: Primaria Sectorului 6 / Centrul Cultural European Sector 6, UCIMR, Bucharest Music Institute (BMI), Ponsa, Texcargo, EVconnect.ro – Prima rețea natională de încărcare pentru vehicule electrice
Parteneri media: Librăriile Cărturești, Radio Clasic, Media Advertising, RE:CREATE