Contact

Booking

Cătălin Oprițoiu

Head of Artistic Affairs

[email protected]
(+4)0723958111

Press

Alexandru Duțulescu

Head of Communications

[email protected]
(+4)0722373997

Management

Gabriel Gheorghe

Head of Internal Affairs

[email protected]
(+4)0726751318

General

Info

Punct de contact

[email protected]
(+)0723958111

Vrei să ne scrii prin poștă?

Adresa de corespondență la care ne poți trimite solicitări sau materiale, este disponibilă în rândurile de mai jos. Mai comod prin email? Ai formularul de contact în partea dreaptă. Vrei sa consulti Politica de confidentialitate?

Asociația
Orchestra Simfonică București

Str. Vespasian nr. 26
București, Sector 1, 010924
CIF 30617386
IBAN RO88BTRLRONCRT0258903101
Banca Transilvania, Ag. Apaca

Orchestra Simfonica Bucuresti

"Poți consulta politica noastră de confidențialitate, parte integrantă a termenilor și condițiilor de utilizare a serviciului de găzduire oferit de Asociatia Orchestra Simfoncia Bucuresti pe website-ul osb.org.ro la adresa https://osb.org.ro/politica-de-confidentialitate/. Te poti dezabona din comunicarile viitoare oricand."

Asociatia Orchestra Simfonica Bucuresti acorda o importanță deosebită confidențialității datelor. Din acest motiv solicităm doar datele necesare bunei desfășurări a comunicării cu clienții noștri. De asemenea, trebuie menționat că nu procesăm date cu caracter personal decât cu scopul unic de a putea oferi servicii clienților noștri (date necesare facturării clienților și comunicării cu aceștia în vederea furnizării serviciilor achiziționate de la noi).

Prelucrăm datele personale doar pentru scopuri legitime, precum acela de a-ți furniza informatii despre concertele si evenimentele noastre. Pentru a putea prelucra datele avem nevoie de datele tale personale pentru a le stoca, procesa si trimite ulterior comunicarile noastre. Daca esti de acord, bifeaza optiunea de mai jos.Prin apasarea butonului de mai jos esti de acord ca Asociatia Orchestra Simfonica Bucuresti sa stocheze si sa proceseze datele tale personale introduse mai sus pentru a putea trimite comunicarile viitoare.