Catalin & Darth Vader

Han Solo, Printesa Leia, Luke Skywalker si Darth Vader în premieră absolută la București!

Intra în universul Star WARS!  Fanii fenomenului Star Wars și nu numai sunt așteptați la concertul live STAR WARS – A NEW HOPE ce va avea loc în premieră pe 11 martie la Sala Palatului din București.

Star Wars - A New Hope in concert

Star Wars – A New Hope in concert

Conceptul presupune proiectia filmului pe un ecran imens, cu dialogurile originale subtitrate în limba româna și cu muzica interpretata integral #live de către Orchestra Simfonica Bucuresti. Fiecare nota muzicala va fi cântată de către talentații instrumentisti si se va alinia perfect cu aventurile de pe marele ecran ale personajelor.

Acum mult, mult timp, într-o galaxie îndepartata, George Lucas regiza primul film din seria ce urma sa devina una dintre cele mai populare epopei science-fiction. Muzica compusa de John Williams a cucerit generatii întregi.

Compozitor, dirijor si pianist, John Williams are o cariera care se întinde peste cinci decenii fiind în spatele muzicii a numeroase filme precum Star Wars, ET, Home Alone, Indiana Jones si detine 50 de nominalizari la premiile Oscar.

In 2005 American Film Institute a declarat muzica filmului Star Wars din 1977 ca fiind cea mai importanta coloana sonora a filmului american din toate timpurile. Acum va puteti bucura de aceasta  capodopera muzicala live, la concertul  Star Wars – A New Hope, in data de 11 martie la Sala Palatului.

Alaturi de orchestra va veti putea întâlni cu membrii 501st Legion Romanian Outpost, parte din clubul preferat a lui LucasFilm, dedicat “baietilor rai care fac fapte bune” din Star Wars. Îl veti putea vedea pe Darth Vader plimbându-se pe holurile Salii Palatului, alaturi de comandantii lui si, daca aveti noroc, poate va lasa sa faceti o poza cu el. Dar sa nu fiti surprinsi daca va încerca sa va ademeneasca spre latura întunecata a fortei.

Biletele s-au pus în vânzare prin Entertix si pe entertix.ro

Acest spectacol este realizat sub licenta Disney în asociere cu 20th Century Fox, LucasFilm si Warner Chappell Music.

Written By: Orchestra Simfonică București

No Comments

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.