Alex Ponsa, Ponsa / Texcargo
Follow the band

Alex Ponsa

“Industrias Ponsa antes de negocio es una familia.”

Spun asta pentru că, în primul rând, familia este principalul liant și întăritor în fața tuturor provocărilor avute de-a lungul timpului. Datorită acestui liant, Industrias Ponsa SA a ajuns la a 8ª generație.

Tradiția de 190 de ani a făcut ca Industrias Ponsa SA să fie o punte peste timp. Punte pe care am transpus-o și între diferite țări și culturi diverse, care astăzi găzduiesc fabricile noastre.

Întotdeauna ne-au plăcut provocările, fapt pentru care am ales să fim de-a lungul timpului alături de proiecte mari, noi și îndrăznețe. Astfel, ne găsiți lângă echipe de raliuri în Paris-Dakar, în proiecte de Formula 1, în cele mai grele concursuri de enduro și 4X4 precum și alte proiecte interesante.

Cu acest imens bagaj emoțional care a crecut odată cu noi, s-a nascut și dorința de a ne alătura proiectelor Orchestrei Simfonice Bucuresti. Am regăsit în povestea lor același liant și ne-am simțit ca într-o familie. Probabil că acesta a fost lucrul care ne-a atras cel mai mult, alături de inițiativa, curajul și efervescența tinereții lor.

Prin sponsorizarea activităților culturale ale OSB am vrut, în primul rând, să ne arătăm atașarea față de cultura românească și de oamenii acestei țări.

Suntem prezenți în Romania de mai bine de 10 ani cu o fabrică în Arad. Suntem legați de această țară, iar apropierea de OSB a venit ca un fapt natural, descoperind un drum comun, atât pe plan național cât și pe plan internațional. În România, am sprijinit manifestările culturale, pe plan international ne-am identificat cu acțiunile lor de promovare a Romaniei peste hotare, din China până în America de Sud, unde OSB în calitate de Ambasador Cultural Oficial al Romaniei și-a demonstrat puterea culturală și artistică.

Ne bucurăm de fiecare ocazie în care le suntem alaturi sprijinindu-le activitatea, pentru că astfel am putut evidenția optim succesul comun prin întărirea unei punți create între culturile noastre.

Alex Ponsa Industrias Ponsa, SA

Alex Ponsa Industrias Ponsa, SA